Aders - versterken

Ter versoepeling  van de aders en versterking van de aderlijke wand kunnen we een aantal producten aanbevelen op basis van hun therapeutische eigenschappen en kwaliteiten: 

Basisoliën: Bernagie (Borage) olie, Lijnzaadolie, Nigella olie, Perilla olie, Zwarte bes olie
Etherische oliën: Ceder, Cipres, Citroen, Jeneverbes, Kanuka, Limoen, Melisse, Peterselie, Patchouli, Roos, Rozemarijn, Scharlei, Wierook
Hydrolaten : Ceder, Cipres, Jeneverbes, Kanuka, Rozemarijn

Praktisch gebruik: 
Stel zelf je wrijf- of massageolie samen met de basisolie en/of etherische oliën naar keuze. Hou rekening met de maxima die gelden voor etherische oliën. De etherische olie, en hydrolaten kun je steeds toevoegen aan je eigen verzorgingsproducten, of verdampen al of niet in sauna of infra-roodcabine. Of door toevoeging aan bad (voorafgaandelijk mengen met badzeep, badzout, melk of honing). 

Desgewenst combineren met hydrolaten als verfrissende spray of als (reinigings)lotion. Er is vast een geurtje die bij je past ! 

De inname van hydrolaat is te overwegen in een kuur van 21 dagen. Een soeplepel of 10 ml hydrolaat in één liter water mengen en gedurende de dag uit te drinken. 

Ter ondersteuning is het tevens aangeraden om als voedingssupplement volgende oliën in te nemen (max. 2 koffielepels per dag) :   Bernagie (borage) olie, Druivenpitolie, Lijnzaadolie, Nigella olie,  Perilla olie, Tarwekiemolie, Teunisbloemolie,   
Druivenpitolie

Druivenpitolie

2,76

DRUIVENPITOLIE Botanische benaming: Vitis Vinifera Familie: Wijnstokfamilie (Vitaceae) Oor.....

Hazelnootolie

Hazelnootolie

4,51

HAZELNOOTOLIE Botanische benaming: Corylus avellana Familie: Corylaceae / Betulaceae Oorsprong:.....

Smeerwortelolie (Maceraat)

Smeerwortelolie (Maceraat)

10,55

SMEERWORTELMACERAAT Botanische benaming: Symphytum Officinale Familie: Ruwbladigen Oo.....