Chakra edelstenen set -7 stuks - in fluwelen tasje

14,95

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Model:
chakra stenen
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
LAVIDA CARE

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Breng jouw chakra’s in balans met edelstenen.

Edelstenen set  van 7 ovaalvormige stenen in fluwelen tasje. De steensoorten zijn: rode jaspis, carneool, gele agaat, groene aventurijn, lapis lazuli,  amethist, bergkristal.
  • In een ideale wereld staan alle chakra’s in verbinding met elkaar, zijn ze mooi open en wisselen  continue waardevolle informatie uit met het energieveld rond je.
  • Het niet in balans zijn van je Chakra's geeft vaak lichamelijke, emotionele en psychische klachten. 
  • De onderste drie chakra’s zijn meer verbonden met de aarde, de bovenste drie met de kosmos. Het hartchakra is de verbinding tussen aarde en kosmos.
  • Chakra 1: Muladhara - wortelchakra - rode japis

Hoe beter de energie in dit chakra stroomt, hoe beter de relatie tot jouw eigen lichaam is. Gelegen bij de stuit. Het wortelchakra geeft een gevoel van basisveiligheid en vertrouwen in jezelf en het leven. 

Chakra 2: Svadhistana - sacraal chakra - carneool
Het sacraa lchakra ligt net onder de navel en straalt naar voren en naar achter. Het tweede chakra gaat over seksualiteit, sensualiteit, overvloed, lust en emoties. 

Chakra 3: Manipura  -  zonnevlecht - gele agaaL
Dit chakra bevindt zich net boven de navel in het maaggebied, net onder je ribben. Ook dit chakra straalt naar voren en naar achter. Je zonnevlechtchakra regelt je energiehuishouding en de ontwikkeling van je identiteit. Het gaat bij dit chakra om waarnemen wie je echt bent. 

Chakra 4: Anahata - hartchakra - groene aventurijn
Het hartchakra bevindt zich achter je borstbeen ter hoogte van je hart. Het straalt naar voren en naar achter tussen je schouderbladen. Het hartchakra is het chakra van compassie en (onvoorwaardelijke) liefde. De functie van het hartchakra is het laten stromen van liefde voor onszelf en anderen waardoor je je kunt verbinden met anderen. 

Chakra 5: Vishuddha - keelchakra - lapis lazuli
Het keelchakra bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, bij de keel. Dit chakra kanaliseert energie voor lichamelijke vitaliteit en spirituele ontwikkeling en vormt de toegangspoort naar het hogere spirituele domein. Het keelchakra bemiddelt als het ware tussen het voelen en het denken. 

Chakra 6: Ajna - derde oog - amethist
Dit chakra bevindt zich op je voorhoofd tussen je wenkbrauwen, daarom ook de naam derde oog chakra. Dit chakra gaat over intuïtie en opent de poorten naar een hoger spiritueel bewustzijn. 

Chakra 7: Sahasrara - kruinchakra - amethist - bergkristal
Het zevende chakra ligt bij je kruin en straalt als een trechter naar boven, richting de kosmos. Je kruinchakra verbindt je met het grotere geheel. 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder